Salg af hårde Hvidevarer

Lad os stå for det hele!

Vi er totalleverandør til alle typer byggerier og renoveringer, og kan også være behjælpelige når det gælder hårde hvidevarer til din bolig.

Top tekst

Høj EL & Automation er medlem af EL-Salg, hvilket giver os fordelene ved storkøb og konkurrencedygtige priser. Vi er altid til at snakke med.

Hos Høj EL & Automation er du sikker på, at det er fagfolk der står bag salget af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om, og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Der er mange forhandlere på markedet af hvidevarer, men vi kan garantere dig dygtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og el apparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet og vedligeholdt. Vi hjælper dig med at bort skaffe gamle hvidevarer.

Kom forbi vores forretning på Jernbanegade 6 i Ejstrupholm og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Vi hjælper gerne med at dele vores erfaringer.

Er du i tvivl, kan du altid spørge.

Ring på 7577 2055

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System